tisdag 7 december 2021

Köp och sålt aktier för 11.4 miljoner idag

 Då var det Tisdag och nya möjligheter. Idag har min kortsiktiga handel fortsatt och dagens transaktioner ser ni här under:


Som ni ser har jag sålt av lite H&M aktier för att sedan köpa tillbaka dessa lite billigare. Förutom detta har jag åter lagt in en köporder på 25000 kr i Avanza Zero. Sakta men säkert ökar jag på lite i denna fond som just nu utgör ungefär 22 % av min totala portfölj. Efter köpet av Avanza Zero uppgår nu min portföljbelåning till ungefär 4 %.

Som vanligt kommer det uppdatering om någon ny affär görs.

Trevlig Tisdag :-)

6 kommentarer:

 1. Rejäla transaktioner i din portfölj :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Zerostrategi.

   Ja, det är kul när det går bra :-)

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Det här kommer att sluta illa. Du plockar småpengar framför en ångvält. Ett miljonköp i HM, en avslöjande artikel om barnarbete, aktien störtdyker. Till slut kommer något liknande hända. Om du vill spekulera kortsiktigt i uppgång eller nedgång så finns det bättre instrument där du inte behöver riskera så stora summor. Kolla in detta om mini futures, warranter och annat: https://www.swedsec.se/wp-content/uploads/2018/08/NDX_Investerarskola.pdf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej C.

   H&M jobbar aktivt mot barnarbete. Du kan läsa mer om det i länken här under:

   https://schysstmode.hm.com/blogg/varfor-finns-det-barnarbete/

   Förövrigt är jag långsiktig i H&M även om jag kör lite kortsiktig handel i aktien ibland. Mitt mål med portföljen är att ha en avkastning i närheten av OMX30. Får jag en sämre avkastning är tanken att vikta mer mot indexfonder. Givetvis finns det risker i H&M precis som i alla andra aktier. Men jag känner mig ändå trygg att ligga med en stor del av mitt sparande i aktien. Rätt eller fel lär tids nog visa sig. När det gäller warranter, min futures mm är det något som inte intresserat mig. Därför avstår jag. Men tack för tipset om sidan.

   Mvh Slimis

   Radera
 3. Ojoj, det var ett tag sedan jag var här. Dina innehav har ju typ dubblats! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fumlan.

   Jag kämpar på för att portföljen ska fortsätta växa. Kul att du kikade in och kommenterade :-) Hoppas allt är bra med dig annars.

   Mvh Slimis

   Radera