onsdag 1 maj 2019

Bloggen fortsätter skänka pengar

Då var det en ny månad och med det nya möjlighet att skänka mer pengar till bättre behövande. Sedan mitt senaste inlägg har jag värvat ytterligare 1 Vimla vän. Detta ger mig möjlighet att skänka 240 kr istället för 230 kr denna månad. I slutet av denna månad räknar jag med att värva 1 vän till och med det kommer jag med största sannolikhet kunna skänka 250 kr nästa månad.

Med det ska ni veta att jag är otroligt tacksam över er som blivit min Vimla vän. Tillsammans med er har jag kunnat skänka mycket pengar till bättre behövande samt till forskning inom viktiga områden.
Jag fortsätter ständigt att jobba hårt för att värva flera Vimla vänner. På sikt är målet att kunna skänka mer pengar till olika organisationer som jobbar för en bättre framtid. 

Denna månad har jag valt att skänka 140 kr till Barn i Jemen som riskerar att svälta ihjäl.140 kr kanske inte låter mycket. Men 180 kr räcker till att två flyktingar i Jemen ska få näringsrik mat i 1 månad. Organisationen jag skänkt pengar till är UNHCR. 22,2 miljoner människor behöver stöd från hjälporganisationer – som UNHCR – för att överleva. Många lever i fattigdom i överbefolkade bosättningar. 

Ett enkelt sätt att rädda liv är att SMS:a JEMEN till 72930. Då ger du mat och vatten till ett värde av 140 kr.

Förutom detta har jag denna månad valt att fortsatt stödja Hjärt och Lungfonden med 100 kr.

Till sist blev det även en gåva på 50 kr till Läkare utan gränser. Detta tack vare 3 nya vänner till min flickväns Vimla abonnemang. Nu framöver kommer även hon skänka pengar till bättre behövande.

Sedan bloggen började skänka pengar har följande skänkts till olika organisationer:

Hjärt & Lungfonden          600 kr
 Cancerfonden                    200 kr
 Läkare utan Gränser          200 kr
Hjärnfonden                       150 kr
 UNHCR                            140 kr  
  WWF                                 50 kr


Totalt:                                1340 kr 

Med det vill jag tacka alla som läser och stödjer bloggen. Ni gör skillnad. Har ni tips om någon annan välgörenhetsorganisation som kan få ta del av välgörenheten framöver? Kommentera gärna. Ett krav är att det går att skänka via sms.


Med det vill jag önska alla läsare en fortsatt trevlig vecka :-)


6 kommentarer:

 1. Hej Slimis,

  Jag har nu flyttat över 3 st abonnemang på ditt vän-konto så ditt mål borde uppfyllas. Tack för en bra blogg!

  Hälsningar
  Eric

  SvaraRadera
 2. Hej Eric.

  Jag blev glatt överraskad över din vänskap. Tack vare dig har nu min flickvän 15 Vimla vänner och med det ska även hon börja skänka sitt överskott till välgörenhet nu framöver. Med det skänkte vi idag 50 kr till Läkare utan gränser från hennes abonnemang. Jag kommer med det även uppdatera vad vi skänker från hennes abonnemang nu framöver. Det som från början var en liten slant börjar nu bli en större slant som går till bättre behövande varje månad. Min prognos är att 300 kr kommer kunna skänkas nu framöver varje månad. Tack för att du hjälper mig bidra till dessa organisationer. Är det någon organisation som betyder mycket för dig, är det bara att skriva här på bloggen så försöker jag skänka lite extra dit.

  Tack för att du följer bloggen och kommenterar.

  Vänliga hälsningar
  /Slimis

  SvaraRadera
 3. Hej Slimis!

  Riktigt snyggt att du skänker bloggintäkterna till välbehövande, kudos till dig och din flickvän! Fortsätt att vara en förebild för andra att hjälpa till med det man kan och fortsätt inspirera oss investerare med dina grymma blogginlägg såklart! :-)

  Trevlig helg!

  MVH Thoke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Thoke.

   Kul att du uppskattar vårt arbete för välgörenhet. Det ger mycket att kunna hjälpa andra människor och jag hoppas kunna skänka mycket pengar under min livstid. Tack själv för att du inspirerar med din grymma blogg :-)

   Ha en trevlig vecka.

   Mvh Slimis

   Tack att du läser och kommenterar på bloggen :-)

   Radera
 4. Hej Slimis,

  Tack för det, hoppas att fler väljer att flytta över till Vimla och skänka pengar genom dig och din flickvän. Vimla är ju Telenors dotterbolag och nätet är detsamma. Kostnaden är hälften mot vad jag betalade tidigare till Telenor så det var inget svårt beslut.

  Din lista med organisationer känns ganska komplett men mitt hjärta klappar lite extra för barncancerfonden.

  Hälsningar
  Eric

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Eric.

   Ja det är ju en rejäl besparing för samma tjänst om ni använde Telenor innan :-)
   Jag fortsätter som sagt att kämpa för nya Vimla vänner och när man minst anar det brukar jag hitta någon ny vän :-)

   Tyvärr går det inte att skänka pengar via sms till barncancerfonden. Men istället ska jag skänka lite extra till vanliga cancerfonden framöver. På så sätt hjälper vi iallafall cancerforskningen framöver. Tack för ditt tips det uppskattas.

   Ha en underbar vecka.

   Mvh Slimis

   Radera