onsdag 8 maj 2019

Sålt Investor. Igen....

Idag tog jag beslutet att sälja av Investor än en gång. Ursäkta tjatet om Investor men då jag skriver ner mina affärer här på bloggen kan jag tids nog gå tillbaka och se vad som gått bra och vad som har gått mindre bra. Mina 200 Investor A såldes iallafall för 439.60 kr st. Med det tog jag en snabb vinst sen igår på drygt 500 kr inkl courtage. Pengarna har tillsvidare placerats i kassan. Då jag använt belåning till Investor den senaste tiden är jag lite försiktig med att ligga lång i aktien och har istället kört lite swingtrade i aktien. Om läge uppstår är det inte omöjligt att Investor kommer in i portföljen igen. Tills dess vill jag tacka för den kortsiktiga avkastningen aktien gett de senaste dagarna. Jag börjar verkligen gilla Investor och det kommer uppdatering om det blir någon ny investering inom kort.

Med det vill jag även önska alla läsare en trevlig Onsdag kväll :-)

2 kommentarer:

 1. Vilken bank använder du mtp belåningen? Jag har en portfölj hos Swedbank som jag ville ha möjlighet att belåna i händelse av överreaktioner i samband med tex rapporterna som pågår. Jag tänkte mig en belåning upp till maximalt ca 10% av portföljen (blir några 100'). Tyvärr fick jag bara ickesvar och något allmänt mumbojumbo om att det kostade att ha en outnyttjad kredit och säljaren verkade allmänt ointresserad av att låna ut. Stämmer verkligen detta?

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym.

  Jag har tyvärr ingen erfarenhet av Swedbanks aktiehandel. Men när det gäller storbanker överlag ligger de efter Avanza just när det gäller aktiehandel. Nordea skulle kunna vara en bra konkurrent om de fixade Nordea Investor lite bättre. Jag ansökte själv om en kredit hos Avanza. Fick 1 miljon i kredit direkt och sen var det bara att börja handla.

  Hoppas det ordnar sig för dig med dina affärer.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera