måndag 20 maj 2019

Jag har köpt in Investor till portföljen.... Igen

Tanken var att ta det lugnt med belåningen. Men då Investor åter fall i pris idag kunde jag inte hålla mig borta från köpknappen. Totalt har 250 Investor A köpts in för 432.97 kr st plus courtage. Med det väljer jag fortsatt att ha en belåning i portföljen men en betydligt mindre än innan jag sålde av mina tidigare Investor aktier. Jag kommer med det fortsätta försöka köra lite swingtrade i aktien. Risken med denna strategi har diskuterats i de senaste inläggen här på bloggen. Största risken ser jag främst att gå in i Investor vid fel tidpunkt. Jag kan som sagt leva med en liten belåning även om börsen skulle sjunka inom närtid. Det är ju alltid svårt att säga hur börsen går på kort sikt. Med det finns givetvis risken att jag blir sittande med Investor i portföljen men det är en risk jag är bered att ta. Jag ligger fortsatt ganska mycket plus på mina swingtrade affärer i Investor och det ska krävas en ganska rejäl nedgång innan jag ligger minus. Även om det finns risker där ute med Handelskrig mm är jag fortsatt positiv till börsen. Det finns i dagsläget inte så många alternativ till avkastning. Det kommer en uppdatering om Investor säljs igen.

Min nya portfölj ser ni på höger sida av bloggen.

Uppdatering:

Investor fortsatte ner under dagen och med det valde jag att köpa tillbaka ytterligare 150 Investor A. Denna gång betalades 430.60 kr st. Totalt inköpspris på dagens Investor köp är 432.08 kr st + courtage. Med de har har jag köpt samtliga Investor lite billigare än förra veckans försäljning.
Men nu är det som sagt köpstopp överlag då jag åter ligger fullinvesterad med råge.

Uppdatering 2:

Sålde åter av alla 400 Investor för 433.20 kr st och tog åter en liten vinst. Med det avvaktar jag lite igen. Jag vill som sagt vara lite försiktig då jag fortsatt kör Investor investeringen med belåning. Blir det något nytt inköp till portföljen kommer uppdatering igen.

Uppdatering 3:

Idag 22 Maj har jag åter köpt in 300 Investor A. Priset var 431.60 kr st+ courtage. Imorgon börjar PRO gälla och med det kommer jag sänka mina courtageavgifter tills vidare.

Uppdatering 4:

Idag 23 Maj öppnar Investor ner. Då jag av misstag la mina 300 Investor A på mitt aktie/fond konto sålde jag av dessa i en intervall mellan 428-429 kr aktien nu på morgonen. Istället köptes 350 Investor A in på mitt ISK för 429.10 kr st + courtage som nu hamnade på 51 kr med den nya PRO tjänsten. Även sålt av mina 5800 Handelsbanken B. In köptes 5800 Handelsbanken A. Tyvärr misslyckades bytet av 2000 aktier och det hela slutade med i princip plus minus 0. Hoppas på bättre resultat nästa gång. Senare under dagen lyckades jag sälja 2450 Handelsbanken A och swinga till B igen. Blev 25 öre i skillnad per altie så här blev det några hundra kronor plus till slut.Med det vill jag även önska alla läsare en trevlig vecka :-)

2 kommentarer:

 1. Prediction: Du kommer sälja dem igen inom 1 månad. Antingen pga att de stiger med några kronor eller att de faller med typ 10%.

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym.

  Jag har inget emot att äga Investor på lång sikt. Men samtidigt har jag heller inga problem att köra lite swingtrade i aktien. Med det är jag överlag långsiktig i mina affärer även om det ibland blir kortsiktiga affärer.

  Tack för kommentar.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera