fredag 11 augusti 2017

Veckans sista affärer

Då var det Fredag igen och jag hinner knappt vakna från mitt sista natt pass för sommaren innan det var dags för nya affärer. De senaste dagarna har Handelsbankens aktie varit volatil och även idag lyckades jag utnyttja läget att byta ut mina A mot B aktier. 1690 Handelsbanken A aktier såldes för 118.40 kr st. In köptes 1690 Handelsbanken B aktier för 118.08 kr st. Efter courtage var dragit  fick jag in drygt 320 kr i mellanskillnad. Hade några kronor på kontot sen tidigare så det räckte precis till att köpa 2 st Skanska aktier för 182.40 kr st. I och med detta stärker jag upp mitt ägande i Skanska och äger nu 170 aktier i bolaget.

Nu blir det drygt 28 timmars jobb i helgen så det kommer bli dålig tid för bloggen.

Men jag önskar er alla läsare en trevlig helg och tack för att ni följer bloggen.

Bästa hälsningar Slimis

4 kommentarer:

 1. Imponerande :-)
  Och här antar jag att du har god hjälp av det låga courtaget på Nordea?

  Trevlig Helg och jobba på du, men glöm inte att lyssna på kroppen!
  /Rille

  SvaraRadera
 2. Hejsan Rille.

  Precis som du skriver får jag tacka Nordea för det låga courtaget. Detta ger möjlighet till affärer med mindre marginaler då courtage kostnaden är lägre än hos vissa andra nätmäklare. Imorgon blir det att vara ledig och vila upp sig igen :)

  Hade bäst.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
 3. Tack för intressanta inlägg, favoritmarkerad blogg. Inser att jag också ska se över att växla mellan A och B ibland, många bäckar små.

  SvaraRadera
 4. Tack för det :-) Lägger även till dig bland mina favoriter.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera