tisdag 2 februari 2021

Omsatt 34.5 miljoner kr i Hufvudstaden det senaste året. Vinst 215 336 kr

Då var det en ny Tisdag och med det nya möjligheter. Idag var det bra drag på Stockholmsbörsen och den steg till slut med 0.57 %. Men Hufvudstaden steg mer ändå och slutade med en uppgång på 1.94 % för dagen. Det var en bra dag för mig då Hufvudstaden svängde rejält under dagen. Totalt gjordes 5 st affärer i Hufvudstaden och dagens omsättning summeras till 3.3 miljoner kronor i aktien. Mina transaktioner för dagen kan ni se här under:
Det har däremot var betydligt fler affärer i Hufvudstaden om vi ser tillbaka 1 år i tiden. Här nedan ser ni resultatet av min handel i Hufvudstaden det senaste året:Efter dagens försäljning i Hufvudstaden har jag åter jobbat ner min portföljbelåning och den ligger just nu på 2.1 %. Jag vill även tacka Hufvudstaden för en riktigt fin avkastning den senaste tiden. Som jag skrivit tidigare hade jag gärna behållit Hufvudstaden på längre sikt. Men då min investering här görs med lånade pengar kör jag lite swing och daytrading när tillfälle ges. Känns läget rätt kanske jag återkommer i aktien. Annars vill jag önska Hufvudstaden lycka till framöver.

Som vanligt kommer uppdatering om någon ny affär görs här på bloggen. Annars ser jag fram emot Handelsbankens rapport som kommer imorgon bitti. Jag håller tummarna att rapporten kan överraska på uppsidan.

Med det sagt vill jag önska alla läsare en fortsatt trevlig vecka :-)

7 kommentarer:

 1. Spännande swingtrades du gör :) Hur funkar det i praktiken. Lånar du drygt en miljon för att köpa och hoppas på marginell uppgång? Om du råkar köpa på toppen då ligger du kvar med en miljon i lån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tystainvesteraren.

   Nej så lätt är det inte. Det är flera parametrar som avgör om jag tar en kortsiktig position i något bolag jag är intresserad av. Har skrivit en del tankar i ett gammalt inlägg om du är intresserad av min swingtrading.

   https://slimis20.blogspot.com/2020/06/swingtrading.html

   Önskar dig en trevlig vecka och tack för din kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Hur tänker du när du försöker tjäna pengar på swingtrades?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Simon.

   Du kan läsa mer om min swingtrading i allmänhet i länken nedan.

   https://slimis20.blogspot.com/2020/06/swingtrading.html

   Tack för din kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 3. Hej Slimis!
  Hoppas allt är bra!

  Vilka ofantliga summor det blivit. Kul att det gått bra med Swingarna!

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pb?

   Tack bra här. Hoppas allt är bra med dig och familjen. Ja det har blivit stora summor med tiden. Förhoppningsvis är de större ändå om några år.

   Tack för din kommentar och trevlig helg.

   Mvh Slimis

   Radera
  2. Hej!
   Jodå det rullar på :)
   De kommer säkerligen vara ännu större framöver :)

   Mvh PB?

   Radera