tisdag 27 oktober 2020

Månadens inköp

 Då var det åter den 27:e och med det kom en ny lön in på kontot idag. Då jag var sjuk en hel del förra månaden blev lönen sämre än väntat. Jag jobbade dock något extra pass och lönen blev runt 22 000 kr efter skatt. Troligtvis blir nästa månad lite bättre lönemässigt. Totalt 14 000 kr har iallafall överförts till mitt långsiktiga sparande.

Denna månad var tanken att amortera ner min belåning likt förra månaden. Men då Hufvudstadens aktie tappat så pass mycket de senaste dagarna valde jag idag att återköpa lite aktier jag tidigare sålde på en högre nivå. Förutom de 5000 aktierna i Hufvudstaden som jag sålde för 130 kr st sålde jag även av 1500 st aktier för 128 kr st.

Idag återköpte jag 500 st aktier och priset var 121.50 kr per aktie. Med det sagt har belåningen ökat lite i det korta perspektivet samtidigt som jag åter stärker mitt ägande i Hufvudstaden. 

Framöver har jag fortsatt bevakning om något nytt läge för swingtrading uppstår. Men annars är jag förhållandevis nöjd med hur portföljen ser ut för tillfälligt. 

Uppdatering: Idag 28 Oktober är börsen åter ner efter ökad oro för smittspridning. Ytterligare 400 Hufvudstaden har idag köpts in för 116.70 kr st. Efter dagens inköp är det tomt i kassan i det korta perspektivet och därför kommer inget mer köp göras inom närtid. Min nya portfölj kan ni se på höger sida av bloggen.

Som vanligt kommer det uppdatering här på bloggen om någon ny affär görs.

Med det sagt önskar jag alla läsare en fortsatt trevlig vecka :-)

4 kommentarer:

 1. Snygga trades i Hufvudstaden!! Det ska bli intressant att flöja aktien nu när det kommit nya corona-rekommendationer i Stockholm och Göteborg.

  Ha en superbra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dividend Guy.

   Ja det är oroande att Corona fallen ökar igen. Samtidigt är aktien ner rejält i år och mycket elände borde vara inprisat i dagens kurs. Det blir iallafall spännande att fortsätta följa Hufvudstaden nu framöver. På sikt hoppas jag på en uppvärdering av aktien.

   Önskar dig en trevlig Söndag och tack för din kommentar :-)

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera