torsdag 24 november 2022

Bli kund hos Levler och få 300 kr i bonus

Inlägget innehåller sponsrade länkar till Levler. Åsikterna är mina egna.

Här om dagen hittade jag på den nya fond utmanaren Levler. För er som inte vet är detta en ny aktör på marknaden som utmanar andra i fondbranschen. Detta genom att hålla nere avgifterna samt erbjuda ett stort antal fonder. 

Vad är bra med Levler?

Levler erbjuder över 2000 fonder med 25 % rabatt. Som ett exempel erbjuds Spiltan Aktiefond Investmentbolag till 0.19 % i årlig förvaltningsavgift. Det är iallafall lite billigare än Avanza där fonden kostar 0.24 % eller Savr som tar 0.23 % i avgift.

Men framförallt har det ett väldigt bra utbud av fonder och just nu kör de en kampanj jag vill tipsa om.

Om du blir kund hos Levler och startar ett månadssparande innan den 30 November 2022 får du 300 kr som utbetalas 1-2 veckor efter att ditt månadssparande startat.

Jag tycker denna plattform verkar vara ett bra hjälpmedel för den som redan sparar långsiktigt eller vill komma igång med ett pensionssparande. Jag tycker även att deras bonus är givmild och både jag och min sambo har nu blivit kund hos dem. För er som undrar kommer jag månadsspara i fonden Spiltan Aktiefond Investmentbolag och detta gör jag redan idag hos Savr.

Länk till Levler hittar ni här:


Är det någon läsare som redan idag månadssparar hos Levler? Vad tycker ni om deras tjänst?

2 kommentarer:

 1. Detta låter suveränt. Också att du utan baktanke rekommenderar detta företag. En stjärna till dig.
  Mvh
  Larsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Larsa.

   Det är alltid kul att tipsa om något bra. Jag hoppas att bli nöjd kund med deras tjänst och jag ska titta närmare på deras fondutbud när tid finns. Alltid kul med nya utmanare iallafall som kan pressa priserna för oss kunder.

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera