onsdag 12 juni 2019

Har tagit in SCA i portföljen igen

Idag surnade börsen till igen och med det fick jag möjlighet att ta in SCA i portföljen igen. Efter gårdagens rejäla uppstuds i aktien trodde jag möjligheten till fortsatt swingtrade i aktien var borta. Idag gick SCA ner mer än börsen i övrigt och jag lyckades köpa in 2650 aktier för 72.57 kr st. En liten stund såldes samtliga aktier för 72.77 kr st. Sedan vände aktien åter ner och med det har jag investerat i ytterligare 3000 aktier för 72.57 kr st. Kommer uppdatering om det blir någon ny affär under dagen.

Uppdatering:

SCA stack iväg igen och med det sålde jag åter av 3000 aktier igen. Nu för 72.70 kr st. Totalt har 5750 aktier köptsoch sålts under dagen. Genomsnittliga vinsten idag är 16 öre per aktie. Kommer ytterligare uppdatering om jag går in i aktien igen.

Med det vill jag önska alla läsare en trevlig Onsdag :-)

6 kommentarer:

 1. Blir fina pengar! Vad får de ge i courtage på affärerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stefan.

   I dagsläget kör jag med Avanzas PRO 2 tjänst. Det ger ett minicourtage på 0.03 % men minimum 39 kr per affär. För att få nyttja denna tjänst krävs ett courtage på 4000 kr per månad.

   Tack för din kommenter :-)

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Coolt att du håller igång, skall bli spännande att se hur det artar sig :) Det är stora omdaningar hos mina pengar också ;)

  Mvh VÄL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej VÄL.

   Låter spännande :) Hur är din plan nu framöver?

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 3. Grymt! För du någon bok över hur varje swingtrade går och hur du ligger till på totalen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dividend Guy. Genom att gå in på transaktioner hos Avanza och sedan välja det värdepapper man handlar i kan man få en sammanställning hur man ligger till med trading affärerna. Tittade nyss vad SCA gett mig på alla trades sista veckan och vinsten just nu är 5213 kr efter att courtage är betalt. Annars har jag ett bra minne vilka affärer jag gjort de senaste åren och det hjälper mig mycket när jag följer börsen. Sen har jag även skrivit en del här på bloggen de senaste åren som hjälper mig minnas hur jag tänkte osv.

   Tack för din kommentar :-)

   Mvh Slimis

   Radera