onsdag 18 juli 2018

Wallenstam Q2 2018

Idag rapporterade förutom Handelsbanken även mitt 6:e största innehav Wallenstam. Wallenstam aktien har oftast känns lite dyr att köpa. Men ska man ha kvalitet får man betala. Wallenstam är ett bolag som ständigt överträffar mina förväntningar och aktien har gått bra den senaste tiden. Som jag skrivit om tidigare här på bloggen kommer attraktiva fastigheter alltid vara eftertraktade och det är en av anledningarna till att jag äger Wallenstam, Lundbergsföretagen och Hufvudstaden. Förutom att de har attraktiva fastigheter är de även välskötta bolag. För att titta närmare på Wallenstams senaste rapport rekommenderar jag länken nedan.

Wallenstam Q2 2018 

Vad tycker du om dagens rapport från Wallenstam?

2 kommentarer:

 1. Jag har bestämt mig för att ta in dem i portföljen trots att utdelningen är lägre än mina mål. Anledningen är att jag har en liten sidointäkt från vad som blir över från månad till annan av min bostad i Sverige som jag hyr ut i andrahand. Kommer helt enkelt köpa Wallenstamaktier för det som blir över varje månad.

  SvaraRadera
 2. Hej Utlandsutdelaren.

  Utdelningen är låg men man får även ha i åtanke att bolaget återköper egna aktier. Jag själv behåller mina aktier i dagsläget men väljer att inte öka just nu. Skulle aktien få en svacka så småningom kan jag tänka mig ytterligare 300 aktier till portföljen. Hoppas din investering blir bra så småningom.

  Tack för kommentar.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera