fredag 27 maj 2022

Köpt och sålt aktier för 7.2 miljoner kronor idag

 Då var det Fredag och nya möjligheter. Idag kom lönen äntligen in på kontot och som vanligt fördes en liten summa över till mitt Avanza konto. Tyvärr har utgifterna vart alldeles för höga på sistone men 12600 kr fördes iallafall över till det långsiktiga sparandet.

Idag fick vi en rejäl uppgång på börsen och mitt största innehav Hennes & Mauritz återhämtade de senaste dagarnas ras med råge och steg hela 8.68 % under dagen. 

Dagens affärer ser ni här under:


Som ni ser såldes H&M aktier av under dagen som till vis del finansierade ett köp i Industrivärden. Lite senare backade åter H&M aktien samtidigt som mina köpta Industrivärden aktier hade ökat i värde. Det hela slutade med att jag åter sålde av i Industrivärden och återköpte H&M aktier lite billigare. Förutom detta fortsätter jag öka på i fonden Avanza Zero.

Som vanligt kommer det uppdatering om någon ny affär görs. Nuvarande portfölj ser ni på höger sida av bloggen.


Med det sagt vill jag önska alla läsare en trevlig helg :-)

2 kommentarer:

 1. Galet egentligen hur du genom dina swingar tjänar cirka 14 000 kr på en timme :p Drygt hela ditt månadssparande från lönen!
  /Arbetsplanen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Arbetsplanen.

   Givetvis finns det risker med swingtrading. I detta fall var det med knapp marginal jag kunde köpa tillbaka mina H&M aktier billigare och i värsta fall hade jag fått investera dessa pengar i något annat här framöver. Men det är som sagt en kalkylerad risk jag tar varje gång jag väljer att köra swintrading och över tid har denna strategi fungerat ganska bra. Givetvis utvärderar jag resultatet på sikt och skulle portföljen underprestera index märkbart är planen fortsatt att övergå mer till indexfonder. Över tid är en god avkastning det viktigaste :-)

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera