fredag 19 augusti 2022

Ökat i H&M

 Då var det Fredag och nya möjligheter. Idag är börsen ner och mitt största innehav H&M var ner mer ändå när börsen till sist stängde för dagen.

Jag valde med det sagt att öka på mitt innehav idag och dagens transaktioner ser ni här under:


Som ni ser blev det även en liten försäljning under dagen. Under gårdagen kördes lite kortsiktig handel i H&M och det slutade med att jag köpte 500 stycken aktier även då för 129 kr per styck. Förövrigt har blankningen i H&M minskat med 0.5 % de senaste 2 veckorna och uppgår nu till 7 %. Vi får se om fler blankare överger aktien framöver. Det är iallafall min förhoppning. 

Efter dagens transaktioner är jag åter fullinvesterad och min belåning har åter ökat en del. Det belåningsutrymme jag har kvar kommer gå till inbetalning till bostadsrättföreningen. Förutom detta blir det att amortera ner på portföljbelåningen när lönen kommer in nu den 27:e.

Som vanligt kommer det uppdatering om någon ny affär görs. Nuvarande portfölj ser ni på höger sida av bloggen.

Med det sagt vill jag önska alla läsare en trevlig helg :-) 

2 kommentarer:

 1. Mycket intressant inlägg som vanligt. Fick sig en liten plats i inlägget jag skrev idag också om att butikerna lär få det tufft men att H&M kan gynnas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej KTM.

   Tack för omnämnandet på din blogg. Som vanligt är det intressant att läsa även din blogg. Tyvärr har jag inte tid att kommenterar så ofta. Hoppas allt är bra med dig annars :-)

   Mvh Slimis

   Radera