onsdag 21 februari 2018

Vimla sänker sina priser

Idag kom den goda nyheten att Vimla sänker sina priser. Vimla är i dagsläget Sveriges billigaste mobiloperatör. Nyligen sänkte Vimlas konkurrent Hallon priset på deras abonnemang och blev billigare. Men idag kom ett motdrag från Vimla som nu sänker priserna på samtliga sina abonnemang. En annan nyhet är att de nu erbjuder 100 GB surf i månaden.

För er som inte vet, använder jag Vimla sen drygt 1 år tillbaka. Vimla har ett system som gör att man får 10 kr rabatt/månad varje månad för varje Vimla vän man värvar. I dagsläget har jag 25 vänner som använder Vimla. Detta gör att jag idag får 250 kr rabatt varje månad och både surfar och ringer gratis. Genom att använda min mobila hotspot här hemma har jag även kunnat säga upp mitt tidigare Comhem abonnemang och sparar även mycket pengar på det. Har du idag ett dyrt abonnemang och vill kapa dina kostnader får du gärna bli min Vimla vän. Vimla har inga uppsägningstider och erbjuder halva priset de 3 första månaderna. Jag kommer som sagt att använda Vimla hela mitt liv och varje månad skänker jag mina 25 Vimla vänner 10 kr var per månad i rabatt. Även de skänker mig 10 kr per månad och det är jag otroligt tacksam för. 

Genom denna länk blir vi Vimla vänner: Bli min Vimla vän 


Vimlas nya prislista. 3 första månaderna är som sagt halva priset. Med tipslänken ovan blir det 10 kr billigare än listan nedan.

Detta är ej ett sponsrat inlägg utan mina personliga rekommendationer. 


Vilken operatör använder du idag? 


Surf
Samtal + mess
Ord. pris
2 GB
Fria
100 kr/mån
4 GB
60 + 600
100 kr/mån
4 GB
Fria
150 kr/mån
10 GB
60 + 600
200 kr/mån
10 GB
Fria
250 kr/mån
25 GB
60 + 600
250 kr/mån
25 GB
Fria
300 kr/mån


10 kommentarer:

 1. Intressant, det ska jag definitivt kolla vidare på!

  Tack för inlägget.

  Mvh,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Frilansportföljen.

   Det gör du helt rätt i :-) Det är alltid bra att jämföra olika produkter/tjänster.

   Har även lagt till din blogg på min sida :-)

   Tack för din kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Använder hallon till privata mobilen, 99 kr i månaden har ca 50 gb surf i potten. Har inte fått info om att de sänker sina priser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Snålgrisen. När det gäller Hallon har jag för mig att de hade en högre månadskostnad förut? Dagens 99 kr i månaden är billigt :-) Sen är det givetvis viktigast att man är nöjd med sin operatör.

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 3. Prissänkning på alla abonnemang var det ju inte direkt. Det billigaste är ju fortfarande 100kr. Däremot ökat surf alternativt samtal en aning. Mycket välkommet.

  vimla.se/?201711212049231195

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ano.

   Precis som du skriver har man nu fått mer surf/samtal i abonnemanget. Helt enkelt mer värde för pengarna :-) Som du skriver mycket välkommet.

   Tack för kommentar.

   Mvh Slimis

   Radera
 4. Det blev en ganska ny aktör för mig "Fello" men som har fungerat problemfritt. Men jag var inne på Vimla ett tag. Alltid lika roligt att droppa förbi din sida. Nästa vecka är det löning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej VÄL.

   Hade faktiskt själv Fello en kortare period. Tyvärr hade jag en del problem med dom. Antagligen eftersom de använder Telias nät och detta när krånglade där jag bor. Jag kom inte ihåg exakt vad det var men har för mig att det var något med surfen. Ett plus i kanten var dock deras trevliga kundservice. I dagsläget finns det inget som gör att jag skulle välja bort Vimla. Det fungerar bra och det är billigt. Alltid kul med löning :) Blir något nytt inköp då.

   Tack för att du tittar in på sidan. Är även kul att följa din resa framåt :-)

   Mvh Slimis

   Radera
 5. Hej Slimmis

  Vet du om man får rabatten för att värva en vän eller måste den där vännen fortsätta använda vimla och när de slutar förlorar man rabatten?

  SvaraRadera
 6. Hej AVL.

  Så länge din Vimla vän är aktiv får du denna rabatt :-) Skulle din Vimla vän välja att avsluta eller pausa abonnemanget utgår ingen tips rabatt.

  Tack för kommentar :-)

  Med vänlig hälsning Slimis

  SvaraRadera