torsdag 27 oktober 2022

Månadens inköp

 Då var det åter den 27:e och en ny lön har kommit in på kontot. Som vanligt sätts det över en liten slant till Avanza och månadens inköp kan ni se här under:


Som ni ser har jag denna månad valt att åter stärka mitt ägande i H&M. Som jag skrivit tidigare gillar jag deras nuvarande återköpsprogram av egna aktier. Sen ser fram emot kommande utdelning som kommer nu i November. På sikt räknar jag med att H&M aktien återhämtar sig. Men för stunden är det tufft överlag när det gäller klädhandeln. Jag har även valt att fortsätta investera i Avanza Zero.  

Den senaste månaden har det även skett lite kortsiktig handel i H&M aktien samt i Lundbergföretagen. Det har gjorts med en omsättning på några hundra tusen kronor och gett en liten vinst som under månaden investerats i Avanza Zero. 

Något läge för större affärer har det tyvärr inte blivit den senaste tiden. Men som vanligt fortsätter jag följa börsen. Vi får se om några bra lägen för kortsiktigt handel dyker upp nu framöver.

Annars är det en hel del jobb och familjelivet tar också sin tid. Jag har även vart på sjukhuset denna vecka och ska på Koloskopi undersökning inom kort. Jag har tyvärr haft vissa besvär med hälsan sedan ca 4 månader tillbaka. Doktorn tyckte vi skulle kolla upp detta närmare då vi haft en del magcancer i släkten sedan en långt tillbaka. Vi får se när jag får tid för detta men det blir iallafall första gången jag gör denna typ av undersökning. Givetvis hoppas jag att denna undersökning går bra och att jag tids nog blir helt frisk igen. Jag är iallafall positivt inställd att min hälsa blir återställd på sikt.

Min nuvarande portfölj kan ni se på höger sida av bloggen. Som vanligt kommer det uppdatering om någon ny affär görs.  

Med det sagt vill jag önska alla läsare en fortsatt trevlig vecka :-)

8 kommentarer:

 1. Det blir en rejäl slant om ett par veckor för dig, nice!

  Hoppas det löser sig med hälsan och att koloskopin är blank!

  /Arbetsplanen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Arbetsplanen. Hoppas allt är bra med dig. Tack för din omtanke.

   Mvh Slimis

   Radera
 2. Hoppas att du känner dig bättre snart och att koloskopin inte hittar något. Bra att du har en positiv inställning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fumlan.

   Jag mår bra i allmänhet men har som sagt haft vissa besvär som behöver kollas upp närmare. Väntetiden till koloskopin är upp till 2 månader så det kommer dröja lite innan jag får något mer svar. Tack för din omtanke iallafall. Hoppas att allt är bra med dig.

   Vänliga hälsningar
   /Slimis

   Radera
 3. Hej Slimis,
  Det var tråkiga nyheter att du är risig, hoppas verkligen att det inte är något allvarligt och att du snabbt blir bra igen.

  Krya på dig!
  Mvh /Rille

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rille.

   Givetvis hoppas jag få en tid så fort som möjligt. Har testat receptfri medicin vid tre tillfällen och det har inte hjälpt. Så det är lika bra att de tittar upp besvären ordentligt för att se vad som egentligen är fel.

   Tack för omtanken. Hoppas allt är bra med dig och familj.

   Vänliga hälsningar
   /Slimis

   Radera
 4. Hej! Hoppas allt är väl med dig. Alltid kul att kika in på din sida. /Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Fredrik.

   Kul att du följer min blogg och tack för din omtanke. Hoppas allt är bra med dig.

   Vämliga hälsningar
   /Slimis

   Radera