lördag 26 november 2016

Stödhandlat på Willys


 

Idag satt jag väckarklockan så jag hann iväg till Willys tills de öppnade. De är på morgonen man har chansen att hitta fynden i köttdisken. Varje morgon sätter olika affärer ut kött med kort datum pris. Ofta ligger de 40-50% lägre än ordinarie pris. Eftersom frysen börjar bli tom tömde jag affären på billig nöt och blandfärs. 4kg nötfärs samt 5kg blandfärs inhandlades med 40% rabatt. Det kanske inte låter som en stor besparing men saken är den att allt kött vår familj äter handlas med denna rabatt. Det finns alltid olika sorters kött på erbjudande och när det finns tillfälle handlas det och fryses in. I kombination med snygga ekologiska tygpåsar från Lidl istället för matvarubutikens dyra plastpåsar blir besparingen tusentals kronor per år.  Det gäller att hitta nya besparingen för att på så sätt kunna få över mera pengar varje månad till nya investeringar. Vänjer man sig även att ha lägre kostnader krävs så småningom en mindre passiv inkomst för att bli ekonomiskt fri.


Vad gör du för att få mera pengar över till investeringar?


 

7 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag har slutat betala medlemsskap och gå på gym. Detta sparar ju en del pengar och det finns gott om andra och billigare sätt att träna.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide. Blir en hel del pengar om man tänkt träna hela livet. Min arbetsgivare betalar friskvård genom både gratis gym och badhus. Jag sa själv upp mitt tidigare gymkort för ett par år sedan. Besparing ca 2500kr år. Inget jag saknar i dagsläget. Mvh Slimis

   Radera
 3. Bra besparing! Jag brukar också leta lite efter nedsatta varor. Mycket går ju att frysa så då är det ett klipp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där Mårten. Vi tänker lika på många sätt :-) Mvh Slimis

   Radera
 4. Att handla saker som håller och går åt på erbjudande är ett bra och kul sätt att spara pengar. I kombination med vegetarisk kost sparar det mycket matpengar åt mig. Varje krona räknas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Imponerad att du lyckas äta så billigt genom vegetarisk mat. Helt rätt, varje krona räknas :-) Mvh Slimis

   Radera