fredag 18 november 2016

Ringer och surfar för 20 kr månaden

Jag vill tacka min familj, närmaste vänner samt några nyblivna vänner genom bloggen. Genom er kan jag nu ringa och surfa för 20 kr i månaden. Genom att vi blivit Vimla vänner har jag gett er 10 kr rabatt per månad och ni har gett mig detsamma tillbaka.

Jag söker fortfarande 2 vänner till för att sedan ringa gratis resten av mitt liv. Vill du också ringa gratis som jag tänkt göra?

Eller vet ni något billigare än min operatör får du gärna tipsa mig.
Genom länken nedan blir vi Vimla vänner för alltid.

 https://vimla.se/?201605250938281876

Genom länken kan du också börja ringa billigare. Genom att bli min Vimla vän ger jag dig 10 kr i rabatt varje månad resten av ditt liv.  Du ringer på Telenors nät och en del av vinsten går till välgörande ändamål.

Just nu skänker Vimla pengar till:
 
Ung Cancer som hjälper cancerberörda mellan 16 och 30 år.
Djurambulansen som transporterar skadade och sjuka djur till hjälp.
Hej Främling som skapar möten mellan nyanlända och etablerade svenskar genom friskvårdsaktiviteter.

Efter du blivit min Vimla vän kan du sedan värva egna familj medlemmar eller vänner för att på sikt ringa gratis.

Jag räknar snart med att ringa gratis. Detta ger en besparing på 1740 kr per år i jämförelse med Comviqs fastpris som jag ringde med tidigare. Om jag lever 50 år till ger detta en besparing 87000 kr samt ränta på ränta på dessa pengar. Detta kommer göra att aktieportföljen växer snabbare och jag kommer blir ekonomiskt fri tidigare då det behövs mindre passiva inkomster till mina utgifter.

Vad är din telefonkostnad varje månad?  Känner du någon som ringer gratis?

6 kommentarer:

 1. Jag undviker av princip den typen av abonnemang - det är ett osunt sätt att söka kringgå konkurransrättsliga regler på ett pyramidspelsliknande sätt. Någon annan måste ju i förlängningen fortsätta betala för att du ska kunna få så låga, eller inga, avgifter.

  Understryker att jag inte känner till något om just Vimla men affärsidén som sådan är inte ny.

  Har själv alltid haft låga telefonkostnader - mest för att jag använder skype för längre samtal och har enkla abonnemang. Höll på ett guld värt Teliaabonnemang in i det sista och har tecknat kontantkort sedan jag flyttade utomlands.

  SvaraRadera
 2. Givetvis skulle jag aldrig rekommendera ett företag som håller på med pyramidspel eller liknande upplägg. Jag hade inte rekommenderat mina närmaste om det inte skulle sänka deras telefonkostnad. Att det även sänker min kostnad är ett plus i kanten men givetvis lurar man inte sin egen familj eller vänner. Jag tycker även att Vimla är bra då de skänker en del av deras vinst till välgörande ändamål. Vimla är Telenors dotterbolag så det är ett seriöst och bra bolag. Håller inte med om att någon annan måste betala för att jag ska ringa billigare. Om personen jag tipsar mot förmodan skulle ringa billigare redan finns inget att tjäna på att byta. Om det däremot är så att personen jag tipsar sparar pengar tjänar vi båda på det. Har använt Skype när jag jobbade utomlands och givetvis är det ett bra alternativ om man är nöjd med det. Mvh Slimis

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat med att hålla nere telefonkostnaden!

  Jag har själv funderat på att kapa min kostnad. Med tanke på att jag har tillgång till wifi större delen av tiden så är behovet av surf, samtal och sms inte så stort. Ska läsa på lite om det finstilta. Tack för tips!

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera
 4. Jo det känns otroligt bra att kunna ringa så billigt. Hade inte en tanke på det för ett par år sedan men nu kämpar jag hårt för ekonomiskt oberoende och då är varje krona man kan spara viktig. De tre första månaderna är halva priset på. Det är ingen bindningstid så dyker det upp något billigare är det inga problem att byta. Billigaste abonnemanget kostar 40kr månaden i tre månader därefter 90kr med min rabatt genom länken. Då får du 60 samtal 600sms och 2gb data per månad. Lägger du till 50kr får man obegränsat med samtal. De använder Telenors nät och det är riktigt bra ute på landsbygden. 20GB surf får man även gratis just nu. Bästa jag gjort är att byta till Vimla då det inte finns något abonnemang med lika bra förmåner. Hoppas du också kan bli min Vimla vän om inte annat att du lyckas sänka din telekostnad :-) Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har mig förmodligen på kroken! Kommer dock vänta med att fixa allting till dess jag är på hemmaplan i Sverige igen.

   Fungerar "sparfunktionen" av surf, sms och samtal som det ska? Det är något jag verkligen skulle uppskatta hos ett fast abonnemang av den här typen.

   //Humankapitalisten

   Radera
  2. Jo givetvis sparas alla samtal, sms och data som du inte använder till nästa månad. Du kan som mest spara ihop 1000 samtal och har för mig att 100 gb data var max. Sms var runt 10000st som gick att spara. Har shälv sparat så att jag alltid har minst 100 samtal kvar. Har över 12 gb kvar också då man fick 20gb gratis som plus i kanten. Du kan även behålla samma nummer som du har idag och bestämma vilket datum du vill börja ringa med Vimla. Dom skickar hem ett simkort sen är det bara sätta in det i telefonen den dagen du byter och sen ringa. Givetvis skulle jag vara evigt tacksam att vara din Vimla vän. Du kommer få min rabatt varje månad så länge du har kvar abonnemanget :-) Mvh Slimis

   Radera