onsdag 31 augusti 2016

Vill du också ringa och surfa gratis resten av ditt liv?

Precis som många andra ekonomibloggare vill jag leva på utdelningarna en dag. Gärna så fort som möjligt då jag inte vill vara beroende av min arbetsgivares löneutbetalning.
Samtidigt tycker jag inte om att dra in på saker som ger mig sämre livskvalitet. Att spara in på rätt saker anser jag är det viktigaste för att få en bra ekonomi och samtidigt en bra livskvalitet.

En sak jag däremot skulle vilja göra är att ringa och surfa gratis resten av mitt liv.

Denna ide vill jag dela med mig.

Saken är den att 9 av 10 vanliga Svensson tycker det är småpengar.

Men jag som hade Comviq innan för 145kr månaden kommer spara 1740kr per år om jag lyckas.

Just nu sparar jag 1140 kr per år med denna ide. Pengar som bättre läggs i mitt långsiktiga sparande.

Efter dåligt bemötande från Comviqs kundservice bestämde jag mig att titta om det fanns något bättre abonnemang för mig. Jag tittade runt lite och hittade Vimla.

Hur kan jag då ringa och surfa gratis med Vimla?

Vimla har en kampanj som ger 10kr per månad i rabatt för varje vän man värvar. Rabatten ges både till en själv och till vännen som skaffar Vimla.

Jag har ett abonnemang  med 60 fria samtal per månad samt 2gb surf. Man får även 20gb extrasurf som välkomstpresent. Alla samtal och surf som inte används sparas till nästa månad.
Ordinarie pris är 40kr mån de 3 första månaderna därefter 90kr månaden. Jag har sedan värvat 3 familj medlemmar och två kompisar. Jag ringde och surfade för 0kr månaden de 3 första månaderna men måste nu betala 50 kr per månad.

Mitt mål är att värva 5 vänner till och efter det kommer abonnemanget vara gratis tillsvidare.

Skulle du också vilja ringa och surfa gratis resten av ditt liv?

 Själv ångrar jag inte en sekund att jag sänkt min mobilkostnad :-)

Bli min Vimla vän och tipsa sedan din familj/vänner. Genom länken nedan får du 10kr rabatt per månad resten av ditt liv från mig. Du ger även mig samma förmån tillbaka.

(Obs detta är inte ett sponsrat inlägg endast ett av mina bättre spartips) Mvh Slimis

https://vimla.se/?201605250938281876


2 kommentarer:

  1. Idag har Patrik blivit min Vimla vän. Hoppas du själv kan kan värva fler vänner och ringa gratis så småningom. Tack vare dig ringer jag nu för 40kr i månaden. Nu behöver jag 4 vänner till för att ringa gratis resten av mitt liv. Välkommen till Vimla och tack Patrik. Du är guld värd. Mvh Slimis

    SvaraRadera
  2. Idag har Adin blivit min Vimla vän. Tack vare dig ringer jag nu för 30kr i månaden. Nu behöver jag 3 vänner till för att ringa gratis resten av mitt liv. Välkommen till Vimla och tack Adin. Du är guld värd. Mvh Slimis

    SvaraRadera