Sidor

måndag 18 maj 2020

Köpt och sålt aktier för 1.1 miljoner idag

Då var det en ny vecka och med det nya möjligheter. Efter att förra veckan kört en hel del swing trading fortsatte möjligheterna även idag. Under dagen köptes och såldes H&M samt Hufvudstaden aktien i flera omgångar. Här under kan ni se dagens transaktioner:

I och med dagens transaktioner har jag åter stärkt mitt ägande i Hufvudstaden och äger åter 3000 aktier i bolaget. Förutom detta blev det åter en minskning i H&M och jag äger åter 5600 aktier i bolaget. På det sjönk även min belåning med bra många tusenlappar idag helt enligt plan. Senare under dagen steg OMX30 kraftigt och Stockholmsbörsen avslutade 4.9 % upp för dagen. Extra glädjande var att H&M tog lite revansch och steg hela 7.67 % idag.

Efter dagens affärer har portfölj åter fått lite bättre riskspridning igen och det känns även bra med lite lägre belåning igen. Med det kommer jag ha fortsatt koll i veckan om det går att köra lite fler kortsiktiga affärer. Kommer givetvis uppdatering om någon ny affär görs.

Min nya portfölj ser ni på höger sida av bloggen.

Med det vill jag önska alla läsare en trevlig vecka :-)

4 kommentarer:

  1. Hög aktivitet Slimis. Imponerad att du lyckas så bra med detta!

    SvaraRadera
  2. Hej Kalkyl.

    Jag försöker göra mitt bästa. För en bra avkastning på längre sikt. Vi får se hur det går över tid :-)

    Tack för din kommentar. Önskar dig en trevlig Tisdag.

    Mvh Slimis

    SvaraRadera
  3. Hej Slimis,

    Har följt din blogg ett tag nu och är lite nyfiken på hur du går tillväga när du swing tradar. Är det vissa aktier som passar bättre än andra? Courtaget äter ju även upp en del ”vinsten”, hur ser ett ”bra” business case ut?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Patrik.

      Har skrivit ett separat inlägg för din skull här på bloggen. Hoppas det kan hjälpa dig hur jag tänker med mina kortsiktiga affärer :-) Kör du själv några kortsiktiga affärer i ditt långsiktiga sparande?

      Tack för din kommentar.

      Mvh Slimis

      Radera